Website

Mooie sites voor een vriendelijke prijs

Als u een website laat maken, wilt u natuurlijk dat deze bij u past. Het moet uitdragen wie u bent en wat u te bieden heeft. Het is belangrijk dat mogelijke klanten zich direct thuis voelen op uw site. Ze moeten snel kunnen vinden wat ze zoeken, anders haken ze af. Ik ga graag met u in gesprek hoe we dat het beste vorm kunnen geven.

Volledig op maat gemaakt

U krijgt een unieke site. Het thema wordt helemaal op maat gemaakt. Daarbij hou ik rekening met uw (speciale) wensen. Wilt u bijvoorbeeld een gastenboek, dan is dat geen enkel probleem.

Responsive

Uw website wordt volledig responsive gemaakt. De inhoud past zich automatisch aan aan het formaat van het scherm, zodat de site er ook goed uit ziet op een telefoon of tablet. Uiteraard wordt dit uitgebreid getest.

 

Bent u geïnteresseerd geraakt?

Wilt u graag een mooie responsive website voor een vriendelijke prijs? Neem dan contact op.

Heeft u nog vragen en behoefte aan een persoonlijk gesprek? De koffie staat klaar.

 

Neem contact op

Content management systeem

Een content management systeem of kortweg CMS, maakt het bijhouden van een site een peulenschil. Ik maak gebruik van WordPress. Dit is al enige tijd het populairste CMS. WordPress is erg eenvoudig in het gebruik maar toch zeer krachtig qua mogelijkheden.

Plugins

Plugins zijn een aanvulling op een computerprogramma en kunnen ook WordPress extra mogelijkheden geven, bijv. een Forum. Ik probeer het gebruik van plugins zoveel mogelijk te beperken, omdat ze de site mogelijk kunnen vertragen. Sommige plugins zijn echter noodzakelijk. Zo gebruik ik plugins om backups te maken en voor google analytics, waarmee de populariteit van uw site te meten is.

Hosting en domeinnaam

Ik kan een aanvraag van een domeinnaam en webruimte voor u verzorgen. De kosten hiervoor zijn voor uw rekening en bedragen, afhankelijk van uw wensen, tussen de 5 en 25 euro per maand.