Website laten maken

Alle websites die ik maak worden helemaal door mij ontworpen

De websites die ik maak zijn altijd maatwerk. Ik download geen templates van het internet. Zo weet je zeker dat je een unieke website krijgt. Ik ga natuurlijk in overleg met jou, zodat de website past bij jouw huisstijl. 

Content management systeem

Content management systeem

Een content management systeem (CMS) is een platform waarmee je eenvoudig zelf een website bij kan houden. Ik gebruik WordPress, een van de populairste CMS. Enige kennis van computers volstaat om zelf de website bij te houden. 

Volledig op maat gemaakt

Volledig op maat gemaakt

Ik maak geen gebruik van standaard templates. De gehele website wordt door mij ontwikkeld. Het is wel de bedoeling dat je zelf voor teksten en foto’s zorgt. Als dat niet lukt, kan ik in overleg voor relevante foto’s zorgen. 

Responsive design

Responsive

De websites die ik maak zijn volledig responsive. Responsive design is tegenwoordig een basisvoorwaarde voor een goede website. Met responsive design wordt de website op alle apparaten mooi en leesbaar weergegeven.

Onderhoudscontract

Onderhoudscontract

Je hebt een website laten maken maar nu moet hij onderhouden worden. Als het zelf niet lukt, heb ik een interessant onderhoudscontract.

 

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization of kortweg SEO beoogt om de website zo hoog mogelijk te krijgen bij Google en andere zoekmachines.

Goede seo is minstens zo belangrijk als een goedwerkende, mooie website. Ik zorg ervoor dat jouw website of webshop optimaal presteert bij Google. Er zijn een aantal zaken die ik daarvoor kan doen, bijv zorgen voor goed gestructureerde pagina’s.

Search Engine Advertising of kortweg SEA 

Via adwords van Google kun je adverteren op voor jou relevante zoekwoorden. Ik kan voor jou een adwords campagne opzetten en bijstellen waar dat nodig is. Hier reken ik geen extra kosten voor. De kosten die Google rekent zijn wel voor jouw rekening.

Search Engine Optimization

Bekijk ook mijn portfolio

Een greep uit het werk wat ik gedaan heb

Met trots heb ik aan deze projecten gewerkt voor tevreden klanten.

Lees meer