Website

Als je een website laat maken, wilt je natuurlijk dat deze bij jou past.

Het moet uitdragen wie je bent en wat je te bieden heeft. Het is belangrijk dat mogelijke klanten zich direct thuis voelen op jouw site. Ze moeten snel kunnen vinden wat ze zoeken, anders haken ze af. Ik ga graag met jouw in gesprek hoe we dat het beste vorm kunnen geven.

 

Volledig op maat gemaakt

Je krijgt een unieke site. Het thema wordt helemaal op maat gemaakt. Daarbij hou ik rekening met jouw (speciale) wensen. Wil je bijvoorbeeld een gastenboek, dan is dat geen enkel probleem.

Responsive

Je website wordt volledig responsive gemaakt. De inhoud past zich automatisch aan aan het formaat van het scherm, zodat de site er ook goed uit ziet op een telefoon of tablet. Uiteraard wordt dit uitgebreid getest.

Content management systeem

Een content management systeem of kortweg CMS, maakt het bijhouden van een site een peulenschil. Ik maak gebruik van WordPress. Dit is al enige tijd het populairste CMS. WordPress is erg eenvoudig in het gebruik maar toch zeer krachtig qua mogelijkheden.

Plugins

Plugins zijn een aanvulling op een computerprogramma en kunnen ook WordPress extra mogelijkheden geven, bijv. een Forum. Ik probeer het gebruik van plugins zoveel mogelijk te beperken, omdat ze de site mogelijk kunnen vertragen. Sommige plugins zijn echter noodzakelijk. Zo gebruik ik onder andere een plugin om backups te maken.

Hosting en domeinnaam

Ik kan een aanvraag van een domeinnaam en webruimte voor jou verzorgen. De kosten hiervoor zijn voor jouw rekening en bedragen, afhankelijk van jouw wensen, tussen de 25 en 200 euro per jaar.