Webshop voor meer klanten

Wil je een webshop die beter gevonden wordt?

Door goede SEO wordt jouw webshop beter gevonden. Ik maak een webshop die helemaal op maat is gemaakt en toegespitst is op jouw bedrijf en jouw producten. Alle gangbare betaalmogelijkheden worden geïntegreerd.

 

Volledig op maat gemaakt

Ik maak voor jou een webshop volledig op maat. Van gratis of betaalde templates maak ik geen gebruik. Alles wordt door mij ontwikkeld. Ik ga daarbij uit van jouw bedrijf en jouw producten. Samen met jou kom ik tot een webshop die op jouw bedrijf is toegespitst.

Betaalmogelijkheden

Alle betaalmogelijkheden die voor jou relevant zijn kunnen geïntegreerd worden in de webshop. Denk bijv. aan iDeal, creditcard en acceptgiro. Als je bijv. een kortingscode wil gebruiken, kan ik dat ook bewerkstelligen in de webshop.

Ssl certificaat

Met een SSL certificaat wordt het verkeer van en naar jouw website versleuteld. Hierdoor kan een gebruiker veilig internetten op jouw website. Zeker voor een webshop is dit een basisvoorwaarde. Je hebt al een certificaat vanaf € 6 per jaar.

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization of kortweg SEO beoogt om de website zo hoog mogelijk te krijgen bij Google en andere zoekmachines.

Goede seo is minstens zo belangrijk als een goedwerkende, mooie website. Ik zorg ervoor dat jouw website of webshop optimaal presteert bij Google. Er zijn een aantal zaken die ik daarvoor kan doen, bijv zorgen voor goed gestructureerde pagina’s.

Search Engine Advertising of kortweg SEA 

Via adwords van Google kun je adverteren op voor jou relevante zoekwoorden. Ik kan voor jou een adwords campagne opzetten en bijstellen waar dat nodig is. Hier reken ik geen extra kosten voor. De kosten die Google rekent zijn wel voor jouw rekening.

Search Engine Optimization

Bekijk ook mijn portfolio

Een greep uit het werk wat ik gedaan heb

Met trots heb ik aan deze projecten gewerkt voor tevreden klanten.

Lees meer