Webshop

Bij het maken van een webshop is de uitdaging dubbel zo groot.

Deze moet er niet alleen mooi uit zien maar moet ook functioneel zijn. Een webshop maken, kost dan ook aanzienlijk meer tijd dan een gewone website. Ik maak webshops die volledig toegepast zijn op jouw bedrijf en de producten die jij verkoopt. Iedere webshop is uniek en op maat gemaakt.

 

Volledig op maat gemaakt

De webshop wordt door mij volledig ontworpen. Ik maak dus geen gebruik van pakketten zoals woocommerce. Het voordeel is dat de shop is toegespitst op jouw bedrijf en jouw producten. Ik hou daarbij rekening met de functionaliteit die voor jouw product nodig is. Als je kleren verkoopt, zal je een heel andere shop willen dan wanneer je bijv. computers verkoopt.

Betaalmogelijkheden

Je kan gebruik maken van alle gangbare betaalmogelijkheden, zoals ideal, creditcard en acceptgiro. Het aanvragen moet echter wel door jou gebeuren, omdat je daar voor moet inloggen op de site van jouw bank. Ik kan je daarbij uiteraard wel assisteren.

Ssl certificaat

Met een ssl certificaat wordt het verkeer van en naar jouw site versleuteld. Hierdoor kan een gebruiker veilig internetten op jouw site. Zeker voor een webshop is dit een basisvoorwaarde. je hebt al een certificaat vanaf € 6 per jaar.