Portfolio

portfolio 365lichtpuntjes.ml

365 lichtpuntjes

365lichtpuntjes.nl is een online platform voor iedereen die op zoek is naar verbinding en betekenis. Deze site wordt gerund door Mariëtte Swinkels. Ik heb de site niet zelf gebouwd maar wel verder doorontwikkeld. Zo heb ik onder andere een webshop toegevoegd. Ook heb ik “kaarsjes” gemaakt. Als je wil weten wat dat zijn, kunt je even op de site kijken.

Mariëtte Swinkels:

Rob heeft voor mij de website 365 lichtpuntjes gemaakt. Hij heeft heel veel kennis van zaken, zit vol ideeën, denkt met me mee en is bovendien erg flexibel. Ik vind het prettig om met Rob samen te werken.

Bekijk deze site
Portfolio kansplus-asd.nl

KansPlus ASD

KansPlus Asten-Someren-Deurne is onderdeel van KansPlus, het belangennetwerk voor verstandelijk beperkte mensen. Aangezien sommige mensen binnen de doelgroep niet kunnen lezen en schrijven, heb ik een “text-to-speech” plugin toegevoegd.

Fons van de Gevel:

Rob heeft onze nieuwe website gemaakt, die nu weer helemaal van deze tijd is. Hij is proactief in allerlei ideeën en widgets om onze site voor iedereen toegankelijk te maken. Rob heeft het tot een succes weten te maken. We zijn heel blij met het resultaat.

Bekijk deze site
Portfolio Emindsmarketing.nl

E-minds marketing

E-minds is een marketingbedrijf opgericht door Hilde ten Thije. Ze had een ouderwetse Joomla site die niet responsive was. Ik heb voor haar de site omgezet naar WordPress en responsive gemaakt.

Hilde ten Thije:

Rob heeft de site voor mijn bedrijf www.emindsmarketing.nl ontworpen en gebouwd. Hij heeft dit met veel kennis van zaken gedaan. Rob komt met ideeën, heeft oog voor onderhoud en heeft de site in korte tijd opgeleverd. Ik ben dan ook zeer tevreden over het resultaat en kan RoJaSoft van harte aanbevelen.

Bekijk deze site