Portfolio

KansPlus Asten-Someren

KansPlus Asten-Someren is onderdeel van KansPlus, het belangennetwerk voor verstandelijk beperkte mensen. Aangezien sommige mensen binnen de doelgroep niet kunnen lezen en schrijven, heb ik een “text-to-speech” plugin toegevoegd.

Bezoek de site

E-minds marketing

E-minds is een marketingbedrijf opgericht door Hilde ten Thije. Ze had een ouderwetse Joomla site die niet responsive was. Ik heb voor haar de site omgezet naar WordPress en responsive gemaakt.

Bezoek de site

Hilde ten Thije:

“Rob heeft de site voor mijn bedrijf www.emindsmarketing.nl ontworpen en gebouwd. Hij heeft dit met veel kennis van zaken gedaan. Rob komt met ideeën, heeft oog voor onderhoud en heeft de site in korte tijd opgeleverd.
Ik ben dan ook zeer tevreden over het resultaat en kan RoJaSoft van harte aanbevelen.”

 

Fons van de Gevel:

“Rob heeft onze nieuwe website gemaakt, die nu weer helemaal van deze tijd is. Hij is proactief in allerlei ideeën en widgets om onze site voor iedereen toegankelijk te maken. Rob heeft het tot een succes weten te maken. We zijn heel blij met het resultaat.”

Wie zijn er

Wiezijner.nl is een online platform rondom het overlijden van mensen. Deze site wordt gerund door Mariëtte Swinkels. Ik heb de site niet zelf gebouwd maar verder ontwikkeld. Zo heb ik onder andere een webshop toegevoegd. Ook heb ik “365 lichtpuntjes” gemaakt. Als u wilt weten wat dat zijn, kunt u even op de site kijken.

Bezoek de site