Rob Janssen

Rob Janssen

.

Over mij

Mijn naam is Rob Janssen. Ik woon in het mooie Brabantse Asten. Lang geleden heb ik natuurkunde gestudeerd aan de TU in Eindhoven, maar ik heb altijd grote interesse gehad in alles wat met computers te maken heeft.

Apps voor iPhone en ipad

Al een aantal jaren houd ik me bezig met het maken van apps, voornamelijk voor de iPhone en iPad. Sinds enige tijd ben ik in web development verzeild geraakt. Ik heb een aantal sites voor vrienden en kennissen gemaakt. Dat beviel me zo goed, dat ik besloten heb om een Webdesign bedrijf te starten.

Geen personeel, geen dure kantoorruimte

Ik ben zzp’er.  Dat betekent dat ik alles zelf doe. Het voordeel is dat ik bijna geen kosten maak, geen personeel heb en geen dure kantoorruimte. Hierdoor kan ik de prijs van een site laag houden.

Het ontwerpen van sites is iets wat ik graag doe. Ik vind het ook niet erg om wat extra uurtjes te besteden aan bijv. het thema. In die zin ben ik wel een perfectionist. Het totaalplaatje moet kloppen. 

De site is bedoeld voor de bezoekers

Graag wil ik voor u een site ontwikkelen, uiteraard in samenspraak met u. Wat vindt u mooi? Welke zaken zijn van belang? En natuurlijk heel belangrijk, wat vinden uw klanten ervan? Want uiteindelijk is de website bedoeld voor de bezoekers.

Ook als u geen commercieel doel heeft, kunt u bij mij terecht. Als u bijv. een hobby heeft die u wilt delen met anderen, of een ideële organisatie vertegenwoordigt.

Ik nodig u graag uit om contact met mij op te nemen.

Contact

Bent u geïnteresseerd geraakt?

Wilt u graag een mooie responsive website voor een vriendelijke prijs? Neem dan contact op.

Heeft u nog vragen en behoefte aan een persoonlijk gesprek? De koffie staat klaar.

 

Neem contact op